VIDEO: Agent de pază bătut cu bestialitate într-un club din Botoșani

thumbnail-main-mic-bataie-club-e1650378034221

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, agent de pază într-un club din Flămânzi, a ajuns în stare grava la spital, după ce mai mulți tineri l-au bătut cu bestialitate.

Bărbatul se afla în timpul serviciului, iar scandalul ar fi pornit după ce nu ar fi permis accesul în discotecă unui individ băut, stârnind astfel furia petrecăreților. De aici a fost doar un pas până la bătaie.

Tânărul refuzat și aflat în stare avansată de ebrietate și-a chemat prietenii care s-au năpustit agresiv asupra victimei. Agentul a încercat să fugă, însă a fost prins din urmă sub o ploaie de lovituri cu pumni, picioare și bâte. În imaginile filmate de o cameră de supraveghere se vede cum victima este lovită inclusiv cu un topor. Ajuns la spital, inconștient, victima susține că nu își aduce aminte de cele întâmplate.

Delia Nenișcu – purt. cuv IPJ Botoșani

„Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat de 45 de ani care efectua controlul la punctul de acces într-un club, ar fi fost agresat de mai multe persoane din cauza faptului că nu ar fi permis accesul în interior, unui grup de tineri. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta, iar în funcție de aceste aspecte sa fie dispuse măsuri legale față de persoanele care se fac responsabile de comiterea acesteia.”

sursa video: monitorulbt.ro