Video | Adolescent bătut în plină stradă de un taximetrist, în Craiova

taxi1

Un băiat în vârstă de 17 de ani a fost bătut de un taximetrist în plină stradă din cauză că n-ar fi avut bani să plătească cursa. Incidentul a avut loc ieri, pe strada Caracal din Craiova.

Adolescentul a fost trântit la pămâny și lovit în repetate rânduri cu o bâtă peste picioare. Agresorul s-a oprit atunci când un participant la trafic i-a atras atenția claxonând de mai multe ori. Persoanele care au văzut cele întâmplate au sunat la 112.

„Poliţiştii au identificat persoana vătămată ca fiind un tânăr de 17 ani, din Caracal, judeţul Olt. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că, în cursul aceleiaşi zile, tânărul s-ar fi deplasat din Caracal în Municipiul Craiova cu un autoturism care efectuează transport în regim de taxi, iar la destinație, întrucât nu ar fi achitat contravaloarea cursei, ar fi fost lovit cu un obiect contondent peste membrele inferioare”, transmite Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Victima a refuzat îngrijirile medicale la fața locului, transportul la o unitate de urgență și nu a dorit nici să formuleze sezisare scrisă cu privire la cele întâmplate.

În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei şi stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

video: Youtube/Octavia Hantea