Video | Activitatea parlamentara a trecut la nivelul corectiilor fizice

Alesii neamului au ajuns la etapa corectiilor fizice. Astazi, in Parlament, fostii colegi Dan Valceanu si Florin Roman si-au reglat conturile printr-o altercatie de zile mari.

„I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen. În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului. Am evitat orice ripostă, pentru ca respect mandatul de parlamentar. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!i Am solicitat Biroului Permanent al Camerei Deputatilor să pună la dispoziția presei toate imaginile filmate, și demontez astfel prima minciuna a deputatului golan Valceanu care vorbea doar de o “altercație verbala”! Am solicitat totodată cele mai aspre sancțiuni regulamentare împotriva comportamentului huliganic. Îi solicit domnului deputat Valceanu să dea dovadă de transparență și să meargă la recoltarea unor probe medicale, care să ateste ca nu a consumat substanțe interzise”, a transmis Florin Roman.

Nicolae Ciuca a cerut sa fie luate masuri asupra fostului ministru, Dan Valceanu.

„Violența fizică este de neacceptat, cu atât mai mult cu cât se întâmplă aici, în Palatul Parlamentului. Am fost trimiși aici de oameni, ca să lucrăm pentru ei și pentru interesul comun al societății. Avem datoria morală de a da un exemplu de comportament decent și civilizat, cu respectarea regulilor. Cum putem face mai bine pentru țară și pentru români dacă nu putem respecta reguli de bază? Atacul asupra domnului Florin Roman arată măsura unei lipse de caracter și conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu, condamnabilă și inacceptabilă. Cer conducerii Camerei Deputaților să ia măsurile necesare în această situație”, a transmis Nicolae Ciuca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *