Video | Accident rutier in Dancu. Circulatia tramvaielor a fost blocata

Doua autoturisme s-au izbit violent in aceasta dupa-amiaza pe strada Unirii din cartierul Dancu. In urma impactului dintre cele doua vehicule, doua persoane au fost ranite. La fata locului au venit mai multe echipaje de prim ajutor care le-au gasit pe victime neincarcerate, constiente si cooperante. Ulterior, acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente pentru mai multe investigatii.

Accident cu doua victime in Rondul Vechi din cartierul Dancu. In urma impactului violent dintre doua autoturisme, circulatia tramvaielor de pe traseul 3 a fost blocata timp de aproximativ 30 de minute pe sensul de mers spre Dancu, iar soferii au fost nevoiti sa astepte decongestionarea traficului de catre politisti.

Georgică Onofreiasa, Purt. de Cuv. IGSU Iași

Dispeceratul Integrat ISU Smurd SAJ Iasi a fost anuntat la ora 11.40 prin sistemul national unic pentru apeluri de urgenta 112 despre producerea unui accident rutier in zona localitatii Dancu. La locul solicitarii au fost directionate foarte si mijloace de interventie din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Iasi si din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Soferul unuia dintre autoturisme a spus ca nu a putut evita impactul pentru ca totul s-a intamplat mult prea repede.

Șofer

S: M-am trezit cu doamna in mine in partea stanga.

R: Venea din sens invers?

S: Nu, venea din spatele meu.

R: Aa si va deposit…va acrosat pe partea stanga. A fost cineva ranit?

S: Da, doamna.

R: O doamna din masina?

In prezent, politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate modul in care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *