Video| 7 adulți și un copil au murit, după ce un avion românesc s-a prăbușit, în Milano

WhatsApp Image 2021-10-03 at 16.51.57

foto: Facebook/ Aviation Accidents/ This Day in History

Un avion înmatriculat în România, care decolase din Linate cu destinația Olbia, s-a prăbușit pe o clădire din apropierea stației de metrou San Donato, din Milano. La bord se aflau pilotul și copilotul de naționalitate română și o familie de francezi. Din păcate, toți au decedat.

Imobilul peste care s-a prăbușit aparatul de zbor era gol, iar parcarea alăturată construcției era închisă, motiv pentru care singurele victime au fost persoanele aflate în aeronavă.

„Pasagerii sunt de naționalitate franceză. Șase cetățeni francezi. Din păcate, printre ei se află și un copil. Toți au murit! Ceilalți doi, pilotul și copilotul, se pare că sunt de naționalitate română. Presa italiană confirmă că pasagerii erau francezi. Martorii spun că, înainte de prăbușire, motorul avionului era în flăcări. E vorba de un avion care face zboruri pe distanțe scurte.”, a informat analistul militar Radu Tudor, la Antena3.

Din primele informații, se pare că era un zbor privat.

Avionul decolase din Milano, astăzi, la ora 13:03, iar la scurt timp, 13:12, s-a prăbușit. Aeronava ar fi plecat din România pe 30 septembrie.

video: Twitter/FranceNews24