Video | 4 copii au rămas fără casă în urma unui incendiu. Mama lor a ajuns la spital

incendiu_latesti

Ieri, în satul Lălești, comuna Puiești, un incendiu puternic a lăsat o familie tânără, cu patru copii cu vârste între 4 și 10 ani, fără casă, 50 % fiind afectată de flăcări, iar restul de apă. Mama celor mici a suferit arsuri de gradul IV, pe 10% din suprafața corpului, mai precis pe față și antebrațe.

La fața locului au intervenit detașamentul de pompieri Bârlad cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 – Echipaj de Prim Ajutor.

„Au ars aproximativ 60 metri pătrați acoperiș din tablă lisă pe astereală din lemn, trei uși, două ferestre, un pat, diverse piese de mobilier și bunuri textile. S-au degradat un frigider, o mașină de gătit, diverse piese de mobilier și bunuri textile. Au fost salvate bunurile din două camere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă cu acumulare de căldură”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Victima a fost dusă la spitalul din Bârlad, la Compartimentul Urgențe, după care a fost transferată la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași.