Victorie chinuita a Iașului în Copou

politehnica iasi

Meci încâlcit astăzi în Copou între Politehnica Iași și Gloria Buzău, contând pentru etapa a 6-a de campionat. Gazdele s-au impus cu scorul de 1-0 printr-un autogol al lui Trebotic în minutul 56.

Partida a fost una de uzura, cu puține faze de poarta. Iasul a avut inițiativă însă acțiunile jucătorilor lui Claudiu Niculescu s-au pierdut în apropierea careului.

Gazdele l-au pierdut pe Vasvari în prima repriza care a părăsit terenul accidentat fiind înlocuit cu argentinianul Del Priore.

Karachanakov a fost cel mai periculos jucator iesean ratand cele mai mari ocazii ale Iasului. In prima repria, acesta a patruns pe partea stângă și a șutat cu dreptul la colțul scurt dar portarul Stoian a respins în corner de la rădăcina barei.

După autogolul lui Trebotic, în urma unei centrări a lui Roman, același Karachanakov a scapat singur cu portarul, dar Stoian l-a blocat pe mijlocașul ieșenilor.

Cu golgheterul Vali Alexandru accidentat, oaspeții au încercat să egaleze cu Boiciuc în atac, dar fostul jucător ieșean, cu doar 2 antrenamente efectuate în tricoul buzoienilor s-a zbătut în zadar.

Iasul a acumulat 13 puncte în clasament și continua cursa promovării. Trupa lui Niculescu are o saptamana dificila cu meci de cupa împotriva Miroslavei și deplasare la Slobozia.