Victoria Politehnicii i-a fost fatală lui Dan Petrescu. Cine e favorit să vină cu CFR-ul la Iași, în weekend

aGFzaD1mNGYwYTMyZTQxMjhlZDgxZDRlNDkwZmJmNWVkZjNhZg==.thumb

Politehnica Iași a produs una dintre surprizele etapei din 16-imile Cupei României, eliminând CFR Cluj, chiar pe terenul campioanei. A patra înfrângere pe teren propriu i-a fost fatală lui Dan Petrescu, care s-a despărțit de clujeni.

Săptămâna viitoare, ardelenii se deplasează la Iași, pentru meciul din campionat, iar favorit să preia banca tehnică a vișiniilor ar fi Adrian Mutu, spun surse din interiorul clubului.

Daniel Pancu a spus după victoria de aseară că e un rezultat meritat. Daniel Pancu: “E o victorie meritată, care prinde foarte bine la moralul unor jucători care suferă, care sunt neplătiţi. Succesul e important, chiar dacă CFR a început cu multe rezerve. Poziţia Iaşului în campionatul acesta nu este corectă. Meritam să fim în prima jumătate a clasamentului, doar cu Voluntari am jucat slab. Calcan e un jucător foarte bun, un jucător de echipă, care face ambele faze. El are masă musculară mare şi are nevoie de două jocuri pentru a-şi reveni după fiecare accidentare, iar el a avut două accidentări. Am trecut la jocul cu doi atacanţi, Zajmovic şi Chacana, pentru că ceea ce pregătisem, să avem superioritate, control la mijloc, nu se putea realiza deoarece ei au jucat cu mingi lungi. Zajmovic a intrat bine, a câştigat dueluri, Chacana are viteză, ne-a ieşit. Acum, urmează meciul de campionat cu CFR, sper să fie obosiţi după meciul din cupele europene şi să obţinem un nou rezultat bun cu echipa campioană”.