Victoria descătușării în Copou

foto_Poli

Iasul avea nevoie ca de aer sa iasa din pasa proasta in care a intrat dupa cele doua infrangeri categorice cu FCSB si Sepsi. Impulsionati de antrenor, dupa iesirea dura din conferinta de presa de saptamana trecuta, iesenii au jucat cu determinare in pria repriza a derby-ului zonal cu FC Botosani. Flores si Cristea au iesit la rampa in prima repriza. Primul cu un sut spectaculos in bara transversala iar capitanul Iasului cu doua reusite de senzatie in poarta lui Papp. Botosaneanii au revenit in joc gratie golului semnat de Mihai Roman 2 dar au acuzat din plin plecarea celui mai important fotbalist din lot, Mihai Roman 1 ajuns la FCSB. Iasul s-a impus insa este departe de forma aratata sezonul trecut. Cu 5 puncte in clasament, cei de la FC Politehnica pot sa urce mai mult cu un succes in runda viitoare la Calarasi.

Un meci greu, era o tensiune destul de apasatoare pe umerii tuturor, conferinta mea de presa de dinaintea acestei partide poate a fost un pic agresiva dar am tras acest semnal de alarma pentru ca sa ne trezim cu totii, vreau sa ne depasim si sa avem prformante mai mari decat au fost anul trecut. Sper ca lucrurile sa fie clare de acum in colo, pentru ca sunt omul care pune suflet, m-am atasat de aceasta echipa ca si de familia mea si este normal sa ma deranjeze anumite lucruri”, a declarat Flavius Stoican, antrenor FC Politehnica Iasi.    

Lucrurile au intrat pe un fagas normal intre Tibor Selymes si Flavius Stoican, cel putin la nivel declarativ.

“Este normal sa fie frustrare dupa doua esecuri usturatoare, asta e. Presa tot timpul umfla, cand iei bataie de doua ori si incasezi 7 goluri este greu sa digeri. Eu il inteleg, am fost si eu in locul lui cand eram antrenor dar cum am zis si si pana acum si ma repet in continuare, sper sa mergem cu Flavius inainte cinci ani de acum incolo sis per sa plece numai la bine”, a spus Tibor Selymes, director sportive FC Politehnica Iasi.

In urmatoarea runda, Iasul joaca sambata, de la ora 18, pe terenul celor de la Calarasi, in timp ce Botosaniul, intalneste luni, 27 august, pe teren propriu formatia Sepsi.