Victor Ponta, numit consilier onorific al premierului Ciolacu în domeniul relațiilor economice internaționale

Victor Ponta participa la evenimentul Pro Romania, in cadrul caruia se prezinta Manifestul pentru alegerile europarlamentare, candidatii si proiectele prioritare, la Pavilionul Romexpo din Bucuresti, duminica, 14 aprilie 2019. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Fostul premier PSD Victor Ponta, în prezent președinte al Pro România, a fost desemnat vineri consilier onorific al premierului PSD Marcel Ciolacu în domeniul relațiilor economice internaționale.

Funcțiile onorifice sunt neremunerate iar documentul de numire, semnat de Marcel Ciolacu, prevede explicit acest detaliu.

„Este o decizie a premierului Ciolacu, cu care am vorbit de mai multe ori în ultima vreme (…) E un domeniu al relațiilor economice internaționale în care am încercat să performez cât am putut, cât am fost prim-ministru. Am învățat mai multe din zona privată în ultimii ani. Aș fi vrut să fi avut această experiență din zona privată de mai demult. Am discutat cu domnul Ciolacu strict pe aceste teme. M-a provocat, că e mai ușor să ai opinii de pe margine”, a declarat Victor Ponta la RTV cu privire la numirea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *