Victor Ponta: “Nu mai stii care e ciuma rosie si care e galbena”

119048793_601940113830457_4798306448933365582_n

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat astazi la Iasi, ca rezultatul testului pentru COVID-19 este negativ dupa ce fostul prim ministru a participat la o intalnire electorala in Bacau unde a fost contact direct cu un candidat depistat cu coronavirus. Victor Ponta este sigur ca PSD va pierde alegerile locale in Iasi si Bacau, iar formatiunea politica pe care o conduce va obtine multe voturi.

Victor Ponta, presedinte Pro Romania

Am venit azi la Iasi in primul rand sanatos, ceea ce cred ca e cel mai important, in al doilea rand cu convingerea ca echipa Pro Romania Iasi, cu Sorin Iacoban, candidat pentru primar si Bogdan Abalasi pentru Consiliul Judetean este o echipa pe care pot sa o sustin cu toata convingerea. Ei doi sunt sigur varfurile de lance, dar e vorba de o echipa intreaga de candidati in orase in comune, stiu ca avem candidati foarte buni.

Ponta a mai precizat ca partidul pe care il conduce este cea mai buna alternativa politica acum, pentru Romania.

Victor Ponta, presedinte Pro Romania

Consider ca la Iasi, unde atata s-au incurcat PSD cu PNL, PNL cu PSD, de nu mai stii care e ciuma galbena, ce culoare mai au pentru ca un pesedist candideaza de la PNL, un penelist in PSD. E nevoie de o constructie alternativa pentru cei care spun ca s-au saturat si de PSD si de PNL, si de pesedistii din PNL si de penelistii din PSD, oamenii nu stiu cu cine sa voteze, motiv pentru care am construit Pro Romania.  Si aici vreau sa spargem blaturile astea care cred ca reprezinta un blestem pentru Romania: 30 de ani de aceleasi schimbari. Sunt convins ca incet, incet, Pro Romania va fi acea solutie pentru cei care nu mai vor ciuma rosie, galbena, amestecata.

Victor Ponta a mai precizat ca tinand cont de situatia prin care trece Romania, alegerile nu erau o prioritate.