Viceprimarul unei comune din Neamț a fost lovit în cap de un sătean. A ajuns la spital

Săptămâna trecută, pe 25 august, în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați de către un bărbat de 60 de ani, din Războieni, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ultraj, deoarece victima agresiunii a fost viceprimarului comunei Războieni. Acesta se afla pe domeniul public al comunei, la o acțiune de salubrizare. La fața locului s-a iscat un conflict, iar un cetățean l-a lovit pe viceprimar în zona capului, lucru care i-a provocat o hemoragie. Echipajul de salvare chemat la fața locului l-a transportat pe viceprimarul comunei la Spitalul Județean din Piatra-Neamț pentru acordarea de îngrijiri medicale și evaluarea stării de sănătate.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 25 august, în timp ce bărbatul se afla pe un drum public, din localitatea Războieni, pe fondul unui conflict verbal, un bărbat în vârstă 67 de ani, din aceeași localitate, ar fi exercitat asupra acestuia acte de violență.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț
În aceste condiții, primarul social-democrat al comunei Războieni, Bogdan Țarălungă, a făcut astăzi o declarație prin care reclamă seria de conflicte din comună, generate de anumite persoane din opoziție, care l-ar avea ca țintă pe acesta cu scopul denigrării, intimidării și chiar șantajării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *