Vești bune pentru elevii de la Școala Nr. 5 din Piatra Neamț

Elevii de la Scoala Nr. 5 din Piatra Neamt vor invata in sali noi de clasa, in curand. Acesta este unul dintre proiectele prioritare pentru ca unitatea scolara nu a mai fost reabilitata din momentul in care a fost data in folosinta, acum zeci de ani. Aici s-au facut investitii importante, de aproximativ 13 milioane de lei.

Finalul anului 2023 aduce vesti bune pentru elevii si profesorii Scolii nr. 5. Pe lângă lucrările de modernizare, Școala Gimnazială Nr. 5 va beneficia în urma acestui proiect de o bază materială nouă și modernă, de la mobilier școlar, până la dotarea laboratoarelor cu echipamente de ultimă generație. 

Andrei Carabelea, Primar Mun. Piatra Neamț

Acestea sunt proiecte care vor genera efecte pe termen lung dar sunt si mult asteptate pentru ca suntem in pragul inceperii noului an scolar.

Scoala Nr. 5 este unul dintre proiectele a generat multe dezbatere si discutii la inceputul acestui an scolar daca este oportun, daca este necesar si daca ajuta intr-adevar. Vedeti si dumneavoastra. Cred ca va amintiti cum arata Scoala Nr.5 acum cinci luni cand aici era o adevarata scena de teatru. Incercam sa justificam nevoia de investitii la o scoala care nu a mai fost reabilitata de 50 de ani. Era cazul sa se intample asa ceva

Acesta nu este singurul proiect de investitii in scolile din municipiul Piatra Neamt. Peste 7,5 milioane de lei vor fi investite in reabilitarea si modernizarea Scolii Gimnaziale nr.8.

Andrei Carabelea, Primar Mun. Piatra Neamț

Prioritatea in acest mandat o reprezinta scoala, educatia, de asta in aceasta lista de proiecte avem 12 proiecte care vizeaza modernizarea infrastructurii educationale a municipiului Piatra Neamt si acestea sunt proiectele care vor genera efecte pe termen lung in mod special dar sunt proiecte mult asteptate si suntem in pragul inceperii unui nou an scolar.

În această perioadă se mai execută lucrări de modernizare începute în anul 2022 la Colegiul Tehnic de Transporturi, Creșa Precista și Grădinițele cu Program Prelungit nr. 2 și nr. 6. Lucrările se vor finaliza în a doua jumătate a acestui an. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *