Vechea masina de lux a lui Diego Armando Maradona, scoasa la vanzare pe internet

Un BMW M4 detinut de regretatul Diego Armando Maradona va fi scos, in data de 19 decembrie, la vanzare, cu ocazia unei licitatii organizate in orasul Buenos Aires din Argentina. Fabricat in cursul lui 2016, respectivul coupe ofera un I6 twin-turbo, de 3.0 litri si undeva in jurul a 431 de cai, in compartimentul motor.

Cu pedala de acceleratie la podea, impresionanta masina are nevoie, dupa cate se pare, de 4.1 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Finisat intr-o nuanta inchisa de gri si insotit de jante cu design in cinci spite duble, respectivul M4 mai dispune si de diferite elemente exterioare de culoare neagra. Plus un plafon din carbon, geamuri cu o tenta fumurie si semnale luminoase, dupa cum reiese si din fotografiile atasate anuntului oficial de vanzare.

De cealalta parte a portierelor, la nivelul interiorului, masina detinuta de regretatul Diego Armando Maradona dispune si de tapiterie din piele neagra.

Acelasi BMW M4 Coupe in cursul lui 2017 a mai pregatit si discuri carbon-ceramice, scaune multifunctionale, un volan cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza, o transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, evacuare cu patru tobe de esapament, instalatie audio de inalta fidelitate.

Sursa: 4Tuning

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!