Vasluian reținut pentru că și-a agresat concubina de care nu avea voie să se apropie

retinut

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna Rafaila (județul Vaslui) a fost reţinut de poliţişti pentru violenţă în familie şi încălcarea ordinului de protecţie, după ce şi-a agresat concubina de care nu avea voie să se apropie.

„Poliţiştii vasluieni au stabilit că, pe data de 7 ianuarie, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul concubinei, unde ar fi agresat-o, lovind-o cu pumnul în zona feţei. Totodată, poliţiştii au constatat că, la data de 12 iulie 2022, Judecătoria Vaslui a emis un ordin de protecţie împotriva bărbatului, pe o perioadă de şase luni, prin care acesta era obligat să păstreze o distanţă de 50 de metri faţă de concubină şi faţă de domiciliul acesteia. În urma probatoriului administrat, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vaslui l-au reţinut pe bărbat pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.