Vaslui | Un tânăr s-a ales cu dosar penal, după ce și-a tăiat prietenul

cutitar

Polițiștii Secției 4 Huși au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Bălțați, bănuiți de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit faptul că, în noaptea de 7 spre 8 ianuarie 2022, ora 00:30, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovit cu un obiect ascuțit tăietor, în zona membrului inferior stâng, decătre un bărbat în vârstă de 20 de ani, din aceeași localitate.

În urma agresiunii, bărbatul în vârstă de 22 de ani a suferit vătămări corporale cevor necesita 7 – 8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Sâmbătă, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii hușeni au luat față de bărbatul de 22 de ani măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, 9 ianuarie 2022, Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului depe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.