Vaslui | Un tânăr a ajuns în arest, după ce a atacat cu cuțitul un bărbat

arest catuse

foto: ndtv

Un băiat de 19 ani, din satul Bălțați, comuna Tătărăni, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce pe 7 ianuarie a atacat cu un cuțit un bărbat de 29 de ani, în plină strada, în jurul orei 24:00.

Conflictul a izbucnit de la faptul că bătăușul a lovit spontan mașina victimei, iar când păgubitul a cerut explicații a fost atacat cu un cuțit, în zona pieptului. Ca urmare a agresiunii,acesta suferit leziuni ce vor necesita 5 – 6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Pe 7 ianuarie, polițiștii au luat față de tânăr măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși cu propunerea luării unei măsuri preventive. Instanța a dispus ieri arestarea preventivă pentru 30 de zile, respindând solicitarea inculpatului de a fi arestat la domiciliu

„Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere”, au precizat reprezentații Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.