Vaslui | Un preot din județ a decedat, în urma infectării cu Covid

pat spital

Preotul din localitatea Epureni, județul Vaslui, Laurențiu Irimia, a decedat la spitalul unde fusese internat, în urma infecării cu noul coronavirus.

De 10 zile avea simptome destul de accentuate ale acestei boli și a ajuns la spital cu speranța că, totuși, se va face bine. Din păcate, infecția a fost mai puternică și, oricât s-au străduit medicii, nu s-a mai putut face nimic pentru duhovnicul localnicilor din satul Epureni.

Părintele Laurențiu Irimia avea o anumită reticență în ceea ce privește boala aceasta și dimensiunile ei.

„Părintele Irimia era un om foarte bun, săritor. Dar vă spun sincer că nu credea în Covidul acesta, am vorbit de mai multe ori cu domnia sa. Și nu că nu credea, ci mereu se întreba ce e adevărat și ce nu. Și într-un fel îl înțeleg, pentru că, uitați-vă, dacă iese la televizor o duzină de doctori și spun că e periculos Covidul și e bună vaccinarea, iese apoi altă duzină de doctori, care spun că totul e o mascaradă și nu e bună vaccinarea. Noi, oamenii de rând, ce să mai înțelegem? Ce să mai credem? În cine să avem încredere? Să le fie rușine, la care au comunicat atât de prost cu populația, de s-a ajuns la asemenea situație”, a spus, supărat, unul dintre consilierii locali ai comunei Duda Epureni. 

Sursa: Vremea Nouă