Vaslui | Un pompier este cercetat penal pentru că a bătut un copil de 15 ani

pumn bataie

foto: couriermail

Procurori Tribunalului Militar Iași cercetează un plutonier adjuvant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, carea băutut un minor de 15 ani.

„La data de 23 octombrie 2021, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unei agresiuni, în zona străzii Traian din municipiul Vaslui. În cauză, a fost identificat un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Vaslui și o persoana vătămată minoră, de 15 ani, din aceeași localitate. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Având în vedere calitatea prezumtivului autor, cauza a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, spre a fi declinată Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași, spre competenta soluționare”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtărorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Adolescentul împreună cu alți doi prieteni, aflați la garajul pompierului, au lovit o sticlă cu care care aparținea copilului agresorului. Nervos, bărbatul i-a certat pe cei 3, care l-a rândul lor l-au înjurat. Acesta a început să-i alerge, dar l-a prins doar pe copilul de 15 ani pe care l-a lovit în repetate rânduri. După l-a târât înapoi la garaj, trăgându-l de glumă.

Un martor la acest incident, a telefonat la 112. Când polițiștii au ajuns la fața locului, victima se afla tot acolo, în acest caz putând fi vorba și de sechestrare. Cei doi au fost transportați la secție și au fost anunțați procurorii Parchetului Militar.