Vaslui | Un microbuz cu pasageri și un TIR, implicate într-un accident la Crasna

politia_46146200

Un microbuz de transport persoane şi un TIR au fost implicate, marţi, într-un accident rutier produs pe raza localităţii Crasna, o tânără gravidă, în vârstă de 18 ani, fiind rănită şi transportată la spital în urma evenimentului, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, s-a constatat că în accident au fost implicate două autovehicule, un TIR şi un microbuz, fiind înregistrată o victimă. În microbuzul pentru transport persoane se aflau 20 de pasageri. Echipajul de prim-ajutor a evaluat starea persoanelor implicate în accident, dintre acestea doar o persoană de sex feminin necesitând îngrijiri medicale. Victima, în vârstă de 18 ani şi însărcinată, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, aceasta fiind diagnosticată cu fractură de membru inferior”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri, se pare că vinovat de producerea accidentului ar fi conducătorul microbuzului, care nu ar fi păstrat distanţa regulamentară faţă de TIR-ul care se deplasa în aceeaşi direcţie şi a lovit în spate autotrenul. Şoferii ambelor vehicule au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.