Vaslui | Un consilier local din comuna Vinderei a murit dupa ce a fost batut cu un levier

ginel lefter

Un consilier local in varsta de 44 ani din comuna Vinderei a murit la Spitalul din Barlad dupa ce a stat o saptamana in coma fiind victima unei agresiuni petrecute pe data de 17 decembrie. Ginel Lefter a intervenit intr-un conflict intre doi frati, care, pe fondul consumului de alcool s-au luat la bataie in barul consilierului. Acesta i-a invitat sa paraseasca locatia. Cei doi frati s-au conformat dar s-au intors in bar cu un levier. Unul dintre barbati l-a lovit puternic in cap pe Ginel Lefter iar acesta s-a prabusit instant la pamant.

„La data de 17 decembrie a.c., ora 21:35, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel 112, cu privire la o agresiune produsă în incinta unei societăți comerciale, de pe raza localității Docăneasa, comuna Vinderei, județul Vaslui. Odată cu sesizarea, a fost indicat și un prezumtiv autor, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Vinderei. Victima, bărbat în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate, a fost transportat la Spitalul Municipal Bârlad, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Mălina Popa, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ginel Lefter a fost resuscitat minute bune fiind transportat la Spitalul din Barlad in coma de gradul IV. Acesta s-a stins din viata fiind internat la ATI.