Vaslui | Un bărbat din Murgeni a intrat în toiul nopții în locuința unei tinere, pe care a violat-o de față cu cei 4 copii ai săi

Murgeniul ramane un punct fierbinte de pe harta judetului Vaslui, locul in care s-au petrecut o serie de grozavii mai ales in anii din urma. Ultima intamplare s-a derulat ieri noapte cand o tanara mamica a fost violata de fata cu cei 4 copii ai sai. Violatorul, un alt tanar din Murgeni a profitat de faptul ca sotul femeii este plecat la munca in strainatate si dupa ce a fortat usa a legat-o pe tanara de maini si picioare, satisfacandu-si nevoile.

La plecare, barbatul a amenintat tanara ca va avea probleme daca va povesti intamplarea. Potrivit Vremea Noua, femeia si-a sunat sotul in toiul noptii si i-a povestit ce s-a intamplat. Ca sa nu aiba probleme cu legea, violatorul care intre timp a fugit din Murgeni, le-a transmis rudelor sa plateasca 20.000 lei femeii sa nu depuna plangere la Politie.

„La data de 31 octombrie 2023, ora 02.43, Politia Orasului Murgeni a fost sesizatã, prin SNUAU 112, cu privire la faptul cã, o femeie în vârstã de 22 de ani, din Murgeni, ar fi fost victima unui abuz sexual dupã ce un bãrbat ar fi pãtruns, fãrã drept, în locuinta acesteia. În plângere a fost indicatã si o persoanã bãnuitã de comiterea infractiunilor sesizate, un bãrbat în vârstã de 23 de ani, din Murgeni. În cauzã sunt efectuate cercetãri, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de viol si violare de domiciliu, pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-au produs faptele sesizate si dispunerea mãsurilor legale”, a transmis IPJ Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *