Vaslui | Un bărbat de 40 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a agresat o persoană

Ieri, la ora 22.00, Poliția Municipiului Bârlad s-a sesizat cu privire la apariția respectivului material video în spațiul public și a dispus efectuarea de verificări, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a fost produsă agresiunea.

Ulterior, la ora 23.20, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin plângere, de către o femeie, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Bârlad, sora persoanei vătămate, cu privire la faptul că, în data de 30 mai 2022, în zona străzii Siret din municipiul Barlad, fratele său, barbat de 61 de ani, ar fi fost agresat și amenințat.

În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate și dispunerea măsurilor legale.

Un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost identificat și urmează a fi condus la sediul Poliției Municipiului Bârlad, pentru audieri.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!