Vaslui | Un bărbat a murit într-un incendiu, în Sofronești

WhatsApp Image 2022-02-28 at 09.13.17

Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Sofronești, comuna Todirești. Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 ani a fost găsit în stare de inconștiență.

Detașamentul de pompieri Vaslui și Garda II Negrești și o ambulanță tip B aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui au intervenit cu trei autospeciale.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o cameră și pe holul imobilului. După pătrunderea în locuință, pe hol, a fost găsit în stare de inconștiență un bărbat în vârstă de aproximativ 80 ani. După ce victima a fost evacuată din locuință, aceasta a fost predată echipajului ambulanței SAJ Vaslui care a și început manevrele de resuscitare. Din nefericire, cu toate eforturile depuse de echipajul medical, victima incendiului nu a putut fi salvată.

Pompierii militari au continuat operațiunile de stingere, incendiul fiind lichidat în limitele găsite.

Au ars piese de mobilier, o ușă, o fereastră, aproximativ 12 metri pătrați tavan, diverse materiale plastice și textile.

Au fost salvate celelalte camere ale locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric. Cercetările sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.