Vaslui | Trei persoane rănite după un accident produs in Barlad

IMG-20210110-WA0001

Un grav accident rutier a avut loc în aceasta dimineata la ieșirea din Bârlad spre Tecuci. Un șofer din comuna Banca, la volanul unui Audi a pierdut controlul mașinii pe fondul neadaptării vitezei și a lovit pe contrasens un Duster, condus de un tânăr din Bârlad.

In urma impactului, ambii șoferi au fost răniți, conducătorul auto din Bârlad suferind o fractură de antebraț. Un pasager de 57 ani, aflat în aceeași masina a fost diagnosticat cu un traumatism cranio cerebral.

„În această dimineață, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție, persoanele implicate în accident se autoevacuaseră, dar necesitau îngrijiri medicale. A mai fost solicitată o ambulanță tip B1 aparținând SAJ Vaslui, toate cele trei victime fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui această având traumatisme în urma unui accident rutier”, declarat Marius Stanciu, purtator de cuvânt ISU Vaslui.