Vaslui | Tineri reținuți după ce au batut un barbat

Sharing is caring!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 6 Negrești au probat activitatea infracțională a unor bărbați de 20, respectiv 19 ani, din comuna Todirești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracţiunilor de lovire sau violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ieri, Poliția Orașului Negrești a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la existența unui scandal, în care o persoană a fost agresată pe terasa unui bar din satul Huc, comuna Todirești, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, aseara, în jurul orei 19:30, pe fondul consumului de alcool, cei doi bărbați au provocat scandal pe terasa unui bar din satul Huc, comuna Todirești, județul Vaslui, lovindu-l cu pumnii și picioarele pe un bărbat de 58 de ani, din aceeași localitate.

Persoana vătămată a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea expertizării medico-legale traumatologice, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că acesta necesită un număr de 14-15 zile îngrijiri medico-legale.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii i-au reținut pe cei doi bărbați pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

shares