Vaslui | Tanarul din comuna Tacuta care a intrat in flacari sa-si salveze copiii va fi transferat la un spital din strainatate

soba-696x925

Tanarul de 26 ani care a intrat in flacari sa-si salveze copiii, in incendiul de vineri seara din comuna Tacuta va fi transferat la un spital din strainatate, intrucat in Romania nu mai sunt locuri libere in sectiile de mari arsi.

Barbatul se afla in stare grava, cu arsuri pe 50 la suta din suprafata corpului. Potrivit medicilor de la Spitalul Judetean Vaslui acesta este internat pe sectia de Terapie Intensiva, intubat si ventilat mecanic. Ceilalti doi copii scosi din flacari sunt internati la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iasi. Un baiat de 6 ani a suferit arsuri de gradul II si III pe 10 la suta din suprafata corpului iar un alt baiat de 10 ani pe 20 la suta din suprafata corpului.

Va reamintim, o fetita de 3 ani a murit dupa ce a suferit arsuri de 60 la suta din suprafata corpului. Incendiul a izbucnit in locuinta din satul Focseasca, comuna Tacuta din cauza unei sobe.