Vaslui | Tânăra care și-a infectat mai mulți prieteni la mare, de negăsit

Sharing is caring!

Directia de Sanatate Publica Vaslui, de cateva zile nu mai reuseste sa dea de pacienta zero care a infectat mai multi adolescenti la o petrecere pe litoral. Imediat dupa ce fata a fost adusa de la mare de tatal ei, ambulantier la SAJ Vaslui, nimeni nu mai stie nimic de aceasta.

Imediat dupa ce a aflat ca fata lui are COVID-19, barbatul a sunat la DSP Vaslui pentru a solicita ca el sa plece cu ambulanta pe litoral. O ancheta a fost deschisa la Serviciul de Ambulanta Judetean Vaslui, pentru a se stabili in ce conditii a plecat ambulantierul pe litoral, pentru a-si aduce fiica confirmata pozitiv. La plecare barbatul, a promis medicului de la DSP ca la intoarcere va opri la spitalul din Barlad, pentru a-si interna fata acolo, insa tanara nu a mai ajuns sa fie internata la unitatea sanitara desemnata suport COVID.

Fata nu a stat nici un moment la spital, desi legea spune ca orice persoana depistata pozitiv trebuie sa stea cel putin 48 de ore internata. Situatia este incerta, deoarece de cateva zile, nici ambulantierul, nici sotia acestuia si nici fiica lor nu mai raspund la telefoanele reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica. Astfel, cazul nu a mai fost monitorizat, iar acum, autoritatile statului nu mai stiu ce se intampla cu aceasta familie.

shares