Vaslui | Tanar retinut dupa ce si-a batut tatal si iubita cu toporul

Sharing is caring!

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut un bărbat în vârstă de 20 ani, din comuna Băcești, județul Vaslui. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie, raportat la infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Ieri, polițiști din cadrul Poliției Orașului Negrești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat de 20 ani, din comuna Băcești, județul Vaslui, i-a aplicat tatălui său, respectiv concubinei sale, mai multe lovituri cu toporul, în zona capului și peste corp.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, bărbatul de 20 ani, locuiește în localitatea Băcești, împreună cu tatăl său, în vârstă de 52 ani, cu concubina sa, în vârstă de 20 ani și doi copii minori. Bărbatul are antecedente penale și se află în prezent sub măsura controlului judiciar, măsură ce a fost dispusă la data de 22.09.2019.

Aseara, în jurul orei 16:30, bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit-o pe femeie cu pumnii și picioarele, precum și cu zona de fier a unui topor. Acesta i-a aplicat mai multe lovituri și tatălui său, atât cu muchia ascuțită a toporului, cât și cu partea opusă acesteia.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru a fi dispusă o măsură preventivă.

shares