Vaslui | Strada ca un pationar, mașini în decor

accident-zosin1

Mai multe maşini au derapat astazi pe drumurile din judeţul Vaslui, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, accidentele producându-se pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Pe DN 2F, pe raza comunei Laza, o maşină de teren, neechipată cu cauciuri de iarnă, a derapat, şoferul rămânând încarcerat. La faţa locului a fost trimisă o maşină de descarcerare cu şapte subofiţeri.
Un alt incident a fost înregistrat la Puieşti, pe DJ 243, unde a derapat un microbuz de transport persoane, care efectua curse pe ruta Vaslui – Dragomireşti – Bârlad, având şase persoane la bord.
Alte două evenimente s-au petrecut pe DN 24A, care face legătura dintre Vaslui şi Iaşi. Un TIR înmatriculat în judeţul Ilfov, al cărui şofer a frânat brusc, a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. De asemenea, o maşină a intrat într-un şanţ, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic. Din niciunul dintre cele două accidente nu au rezultat victime.
Prefectul Eduard Popica a anunţat că pe drumurile din judeţ se circulă în condiţii de iarnă şi le-a recomandat şoferilor să-şi echipeze maşinile corespunzător.