Vaslui | Reținuți pentru că au bătut si tâlhărit doi bărbați, după care au spart casa unui bătrân

Doi bărbați de 24 de ani, respectiv 26 de ani, din localitatea Băbușa, județul Vaslui, au fost reținuți tâlhărie calificată și lovire sau alte violențe.

În data de 31 decembrie 2021, ora 18.00, cei doi, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi agresat două persoane de sex masculin, în vârstă de 32, respectiv 53 de ani, din localitatea Păltiniș, comuna Băcești, județul Vaslui în timp ce se deplasau spre domiciliu. Ca urmare a agresiunilor, persoanele vătămate au suferit leziuni ce vor necesita 4 – 5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

De asemenea, în aceeași zi, în jurul orei 20:00, au pătruns în locuința unui bătrân în vârstă de 68 de ani, din localitatea Băbușa, comuna Băcești, iar prin violență l-ar fi deposedat de o sumă de bani.

Ieri., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de cei doi bărbați măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Vaslui care a dispus arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!