Vaslui / Prost, prost dar hotarat!

foto_sofer_baut

Polițiștii Poliției Orașului Negrești efectuează cercetări față de un bărbat de 34 de ani din localitatea Băbușa, comuna Băcești, județul Vaslui,  bănuit de săvârșirea în mod repetat a infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În ziua de 29 noiembrie, bărbatul a fost identificat conducând un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu din orașul Negrești, județul Vaslui.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În data de 06 decembrie, Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui a comunicat că bărbatul avea o alcoolemie în sânge de 2,37 mg/litru.

Având în vedere faptul că bărbatul a fost depistat în perioada septembrie-octombrie de încă două ori, pe raza localităților Băcești și Negrești, conducând autovehicule pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii rutieri l-au reținut în cursul zilei de ieri pentru o perioadă de 24 de ore.

Astăzi, Judecătoria Vaslui a admis cererea formulată de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Vaslui și a emis față de inculpat un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.