Vaslui | Peste 100 de persoane au donat sange pentru un tanar student la Iasi, care si-a pierdut piciorul dupa un accident rutier

Peste o suta de tineri din Husi s-au mobilizat azi si au donat sange la Centrul de Transfuzii Barlad pentru Andrei, un tanar de 21 ani student la Facultatea de Automatizari si Calculatoare din Iasi, victima a unui grav accident rutier petrecut sambata in comuna Padureni, din urma caruia s-a ales cu o amputare de picior.

In accident au fost implicati 5 tineri care plecau spre Husi la un majorat. Masina condusa de o tanara de 18 ani iar aceasta a pierdut controlul volanului si s-a izbit intr-un cap de pod. Fratele lui Andrei in varsta de 17 ani a fost preluat in coma cu elicopterul SMURD Iasi.

In urma impactului o alta persoana aflata in masina a fost proiectata in afara. Victima a fost gasita la mai bine de 10 metri in care se afla autoturismul distrus. Un alt tanar a ramas incarcerat si a avut nevoie de sprijinul pompierilor militari. Impresionati de cumplitul accident, tinerii au sarit in sprijinul lui Andrei care se afla internat in stare grava la Vaslui si are mare nevoie de sange.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *