Vaslui | Perchezitii la traficanti din Barlad

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, au derulat o acțiune operativă, în sistem integrat, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui și au pus în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bârlad.

Au fost puse în executare 4 mandate de aducere, persoanele depistate fiind prezentate D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, în vederea audierii.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna iulie 2021, cei trei bărbați cercetați ar fi constituit un grup infracțional organizat cu scopul de a procura, depozita, prepara şi vinde produse susceptibile a avea efecte psihoactive, către consumatori din județul Vaslui.

În cauză, față de cei trei bărbați cercetați a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, față de aceștia, Tribunalul Vaslui a dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile.

Față de femeia de 25 de ani a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitățile au beneficat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!