Vaslui | Patru persoane au fost ranite intr-un accident produs azi noapte in Lipovat

Începând cu ora 03:30, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare și deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor), o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) și echipaje specializate, pentru asigurarea zonei, deblocarea, evaluarea și acordarea primelor îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier produs în localitatea Lipovăț, comuna Lipovăț. La intervenție a participat și o ambulanță tip B2 aparținând SAJ Vaslui.

În accident a fost implicat un singur autoturism, în autovehicul aflându-se patru persoane. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism răsturnat pe o parte (autoturismul a lovit un podeț), una dintre cele patru persoane aflate în interior fiind blocată.

Pompierii militari au stabilizat pe poziție autoturismul, au evaluat victimele, au deblocat persoana prinsă în interior și au acordat primul ajutor victimelor. Ulterior, toate cele patru persoane au fost tranportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, victimele fiind diagnosticate (preliminar) cu politraumatisme în urma unui accident rutier.

Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiștii vasluieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *