Vaslui | O pensiune din Barlad planteaza cate un brad pentru fiecare nunta amanata din acest an

brad

S-a terminat postul iar in aceasta perioada debuta oficial sezonul nuntilor. Cu toate acestea, pe fondul pandemiei de coronavirus, nuntile sunt permise in Romania cu prezenta a 8 persoane. Multe cupluri au fost nevoite sa-si amane evenimentele pentru anul viitor.

O pensiune din Barlad incearca sa-i consoleze pe tineri plantand cate un brad care va fi etichetat cu numele viitorilor miri.

„Nunțile nu se amână des. Sunt evenimente complicate în care investești bani, sentimente și timp. Când se întâmplă, de vină sunt motive personale, boală sau despărțire iremediabilă. Pentru fiecare nunta amânata din acest an, ne-am propus sa plantam câte un brad. Un brad cu numele mirilor. Răspândirea rapidă a coronavirusului a forțat majoritatea statelor să ia măsuri de distanțare socială și să interzică adunările cu sute de persoane, apoi și pe cele cu zeci. Astăzi trebuia sa deschidem oficial sezonul nunților, trebuia sa fie dans, veselie, preparate alese, toți prietenii alături… Nunțile așa cum le știam, deocamdata, au devenit imposibile. De mici suntem înconjurați de povești și de basme în care căsătoria e prezentată ca un eveniment magic, plin de bucurie, care ne încununează cu succes după ce am trecut prin încercări. Astfel, nunta devine acel moment în care e social acceptat să fii o prințesă sau un prinț, să te îmbraci în straie de sărbătoare și să te bucuri de reușită în fața oamenilor. Nimic nu poate schimba asta. “Pandemia” doar ne amâna aceste posibilități. Avem de plantat vara aceasta”, au anuntat cei de la Pensiunea Mira din Barlad.