Vaslui | O femeie de 84 de ani a murit carbonizata dupa ce casa i-a luat foc

smurd-pompieri-noaptea

O femeie de 84 de ani a murit carbonizată într-un incendiu izbucnit, sâmbătă noaptea, în locuinţa sa din comuna Ştefan cel Mare, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit la faţa locului cu o autospecială de stingere cu apă, o ambulanţă SMURD şi echipaje specializate formate dintr-un ofiţer şi nouă subofiţeri.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. După lichidarea incendiului, în locuinţă a fost găsit trupul carbonizat al unei persoane de sex feminin în vârstă de 84 de ani. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de jarul de la o sobă cu acumulare de căldură, amplasată necorespunzător faţă de materialele combustibile din apropiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la circumstanţele producerii evenimentului, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.