Vaslui | O batrana din comuna Zorleni a suferit un atac de panică după ce i-a luat foc locuinta

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe din localitatea Simila, comuna Zorleni.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului unei locuințe și la o anexă gospodărească.

O persoană în vârstă de 80 ani a suferit un atac de panică. Persoana a fost asistată de echipajul ambulanței SMURD, însă a refuzat transportul La spital.

Pompierii au lichidat incendiul după aproximativ 70 de minute. Au ars aproximativ 50 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, circa 30 metri pătrați acoperiș din plăci de azbociment pe astereală din lemn, o mansardă pe o suprafață de 20 metri pătrați, precum și anexa gospodărească. S-au degradat aproximativ 50 metri pătrați planșeu.

Au fost salvate toate camerele imobilului și o parte din acoperiș. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *