Vaslui | Niciun spital din județ nu are autorizație de securitate la incendiu

unnamed (1)

Niciun spital din judetul Vaslui nu are, la aceasta data, autorizatie de securitate la incendiu, a informat luni, 16 noiembrie, conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui.

„Noi am facut un control in perioada februarie-martie, in urma caruia au ramas cele doua spitale cu lucrari de investitii majore, e vorba de Spitalul Judetean Vaslui si Spitalul Municipal Husi, care nu au autorizatie de securitate la incendiu prin modificarile pe care le-au avut in baza unei documentatii care a fost avizata. Ele au avut aviz si s-au executat lucrari, dar, in schimb, nu s-au respectat conditiile din aviz si acele obiective nu au autorizatie de securitate la incendiu. La Barlad este vorba despre mai multe corpuri de cladire, unitatea fiind modulara. Dintre acestea, la doua corpuri se fac modernizari. Ele au documentatii avizate, sunt in lucru aceste activitati si trebuie sa vina spre autorizare”, a declarat, luni, inspector-sef Niculae Tataru.

Reprezentantii ISU Vaslui efectueaza in aceasta perioada controale la spitalele din judet, in urma unei decizii luate la nivel national.