Vaslui | Moarte suspectă la Poienești. O femeie gravidă a murit după o ceartă puternică cu concubinul

casa

O femeie de 46 de ani din comuna Poienești, însărcinată în șase luni, a murit în condiții suspecte. Aceasta și concubinul ei se certase puternic cu o seară înainte.

Potrivit vecinilor, ambii au probleme cu alcoolul, bărbatul fiind și internat de câteva ori la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Vaslui după episoadele bahice. Un astfel de episod ar fi avut loc și joi seara, când vecinii au auzit mai multe zgomote puternice din locuința celor doi. Vineri dimineața, bărbatul a sunat la 112 să anunțe decesul femeii.

Femeia avea mai multe vânătăi pe corp, în special în zona gâtului, motiv pentru care mulți consideră că este vorba despre o crimă.

Purtătorul ISU Vaslui, Dan Ionașcu: ”La locul intervenției, echipajul medical a constatat că femeia prezenta lividități cadaverice, motiv pentru care nu a mai fost aplicat procedeul de resuscitare”. Trupul ei a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Vaslui, unde medicii vor stabili care a fost cauza decesului. Polițiștii au demarat o anchetă pentru moarte suspectă și așteaptă concluziile cadrelor medicale.

Sursă foto: Vremea noua