Vaslui | Locuință cuprinsă de flăcări în localitatea Fâstâci

WhatsApp Image 2021-12-17 at 12.32.33 (1)

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Fâstâci, comuna Cozmești.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperișului și exista pericolul de extindere la două anexe și la o locuință învecinată. Pompierii militari au acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea sector, pentru protecția bunurilor aflate în pericol.
După aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat.


Au ars aproximativ 170 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, piese de mobilier, un TV, diverse bunuri textile și materiale plastice. S-au degradat aproximativ 150 metri pătrați tencuială.


Au fost salvare cele două anexe, două autoturisme și locuința din apropiere. Nu au existat victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere.