Vaslui | Joaca mortala pentru un copil din Negresti

Sharing is caring!

Tragedie intr-o localitate din Vaslui. Un minor si-a pierdut viatadupa ce, din curiozitate, a urcat pe un stalp de inalta tensiune si a fost electrocutat. Baiatul a murit sub privirile copiiilor din sat, alaturi de care s-a jucat in acea zi.

Incidentul s-a petrecut aseara, in localitatea Negresti din judetul Vaslui. Baiatul de 12 ani s-a urcat pe stalpul de electricitate, de curiozitate. Dar gestul sau i-a fost fatal. Minorul s-a eletrocutat si a cazut de la o inaltime de 5 metri. Vecinii au sunat disperati la 112, dupa ce i-au auzit pe copii tipand pe ulitele satului.

Medicii de pe Ambulanta nu au reusit sa il readuca la viata. Inima a incetat sa mai bata, minorul avand si hemoragie interna, in urma cazaturii. Baiatul provine dintr o familie saraca, spun oamenii din sat. O ancheta a fost deschisa in acest caz, autoritatileurmaind sa stabileasca daca parintii se fac vinovati de nesupravegherea copilului.

Marius Stanciu, purt de cuv ISU Vaslui: “La fata locului, echipajul de prim ajutor a gasit un copil eletrocutat, aflat in stare de inconstienta si cu multiple fracturi. Dupa aplicarea protoculului de resuscitare, care a durat mai bine de 60 de minute, medicul care era la fata locului a fost nevoit sa declare decesul”.

Familia indoliata se pregateste de inmormantare.

 

shares