Vaslui | Incendiu puternic la o casa din Blesca. Proprietarul a suferit arsuri grave

incendiu

Punctul de lucru Ivănești din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat, în localitatea Bleșca, com. Ivănești, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o locuință particulară.

La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul întregii locuințe, iar o persoană de sex masculin, proprietarul locuinței prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare și inferioare.
De la Detașamentul de pompieri Vaslui au fost trimise în sprijin o autospecială de stingere cu apă și o ambulanță tip B2 (EPA).

Proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de 42 ani care a suferit arsuri de gradele I și II pe aproximativ 10% din suprafața corpului (membre superioare și inferioare) a primit primele îngrijiri medicale și a fost transportat la o unitate medicală din municipiul Vaslui.

După 90 minute, incendiul a fost lichidat. Au ars 4 camere, aproximativ 70 mp acoperiș pe astereală lemn, două frigidere, un cuptor, mobilă, diverse textile, documente cat si 30 tone de furaje. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului: improvizații la instalația electrică.