Vaslui | Hot prins dupa 6 luni de la prima spargere

catuse

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din Bârlad, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și tentative la furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în perioada iunie 2019 – ianuarie 2020, bărbatul a pătruns prin efracție sau escaladare în mai multe locuințe, societăți comerciale și instituții de pe raza municipiului Bârlad, ocazie cu care a sustras diverse bunuri, obiecte și valori, în valoare de peste 20.000 lei.

Bărbatul care locuia fără forme legale pe raza municipiului Bârlad, în diverse locuințe sau spații părăsite, a fost prins în flagrant de către polițiști în cursul zilei de 28 ianuarie a.c., imediat după ce a sustras un monitor din incinta unei instituții.

Ieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.