Vaslui | Grav accident rutier la Ratesul Cuzei

Un grav accident rutier a fost produs în aceasta dupa amiaza pe raza localității Rateșul Cuzei, comuna Rebricea. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau șase persoane. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate și două victime, una dintre acestea fiind încarcerată.

Bărbatul blocat între fiarele autoturismului a fost descarcerat, iar acum primește îngrijiri medicale în ambulanța SAJ Vaslui. Cea de-a doua victimă, o femeie în vârstă de aproximativ 35 ani este transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, aceasta acuzând dureri în zona bazinului.

Celelalte persoane aflate în interiorul autoturismelor s-au autoevacuat și nu au necesitat îngrijiri medicale. La fata locului au intervenit Detașamentul de pompieri Vaslui și Garda II Negrești cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!