Video Vaslui | Grav accident la Perieni dupa ce doi tineri s-au rasturnat cu masina si au fost proiectati intr-un sant

masina perieni

In jurul orei 02:25, un grav accident rutier s-a produs pe DJ 243, în apropierea localității Perieni. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane, un băiat de 18 ani și o fată în vârstă de 17 ani.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două victime proiectate dintr-un autoturism răsturnat, una dintre victime fiind în stare de inconștiență. Circulația a fost întreruptă pe ambele sensuri de mers.

Băiatul în vârstă de 18 ani a fost găsit aruncat într-un șanț și în stare de inconștiență. Victima prezenta multiple traumatisme și a fost preluat de echipajul ambulanței SAJ Vaslui, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.

Cea de-a doua victimă, o fată în vârstă de 17 ani a fost găsită în stare de conștiență și prezenta plăgi la nivelul membrelor inferioare. Victima a primit primul ajutor si a fost transportată la UPU din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.

La fata locului a intervenit Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare), o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate. De asemenea, a fost trimisa si o ambulanta de tip C incadrata cu medic.