Vaslui | Gigi Becali și Adrian Porumboiu, reținuți de polițiști

politisti-strada

Gigi Becali și Adrian Porumboiu au ajuns în arest, fiind implicați în bătălia cauzată de Ferdinand și Renzo, de la un banal furt al unui telefon mobil. 

Se pare că bătaia s-a desfășurat în două tranșe. Prima dată a fost înjunghiat Ferdinand, după ce acesta s-a dus să-și recupereze telefonul, numai că în loc de telefon s-a ales cu un cuțit în spate. A doua parte a bătăii a fost peste două zile când Ferdinand a apelat la „băieții” plecați în străinătate, care au ajuns de urgență la Murgeni și l-au „julit”, tot cu cuțitul, pe Renzo. Înjunghiații au ajuns la spital, iar o parte dintre combatanți au fost reținuți, împreună cu cei doi veri care poartă nume celebre, precum Gigi Becali sau Adrian Porumboiu.

Procurorii și polițiștii, după o anchetă destul de serioasă, au stabilit circumstanțele în care s-a produs scandalul și au purces la măsuri destul de dure. 4 persoane au fost reținute.

Judecătorul de drepturi și libertați din cadrul Judecătoriei Bârlad a admis arestarea inculpatului ȘTEFAN GIGI-BECALI pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, (faptă săvârșită la data de 25.07.2021 – persoană vătămată Siminoc Nelu), pe o perioadă de 30 de zile și a lui Ștefan Adrian – Porumboiu, văr cu Ștefan Gigi – Becali.

Sursa: Vremea Nouă