Vaslui | Femeie moarta la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi dupa ce a fost batuta de sot

spitalul de neurochirurgie

O femeie din comuna vasluiana Vinderei a murit in urma cu cateva zile la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi fiind victima batailor incasate din partea sotului. Victima a fost adusa la Iasi pe 30 noiembrie fiind trimisa de urgenta de la Barlad. Aceasta avea creierul inundat de sange in urma hematoamelor suferite. Desi a fost operata, femeia nu a rezistat. Unitatea medicala a anuntat Politia despre acest caz.

„Pe 10 decembrie s-a primit o adresă de la Spitalul de Neurochirurgie <<Nicolae Oblu>> din Iași prin care suntem înștiințați că o femeie din Docani, Vinderei, județ Vaslui, a decedat pe 9 decembrie, iar moartea acesteia este suspectă. În cauză se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. 

Principalul suspect, sotul femeii se afla momentan in carantina. Femeia a fost depistata si cu Covid dar nu fin cauza virusului a murit. Barbatul din satul Docani este pazit momentan si va fi audiat dupa cele 14 zile de izolare.