Vaslui | Doua „maicute” au terorizat Vasluiul

maicute vaslui

Sub pretextul plecarii in pelerinaj la manastirea Hadambu din judetul Iasi, doua presupuse maicute au creat teroare in ultimele zile prin Vaslui. Femeile, una de 46 ani iar cealalta de 69 ani au tipat, aruncat blesteme si s-au legat pur si simplu de trecatori, pe care i-au injurat si chiar bruscat. Nici politistii locali nu au reusit sa le linisteasca pe femei.

O mama insotita de copil a fost atacata fara motiv de una dintre „maicute”. Politia le-a reperat in zona garii si a procedat la amendarea agresoarei. Apoi, oamenii legii le-au transportat inapoi in gara dar acestea nu s-au linistit.

Un batran a fost impins de pe peronul garii, pe liniile de tren. Noroc ca, in acel moment nu trecea nici o locomotiva. Incidentul a avut loc luni seara, in jurul orei 20 si a fost surprins de o camera video.

Femeile au urcat in tren si au disparut dar s-au ales cu dosar penal. Oamenii legii sustin ca femeile nu fugureaza in nici o evidenta ca fiind maicute. Una dintre ele este originara din judetul Vaslui iar cealalta din judetul Galati. Calatoresc impreuna si au dupa ele mai multe bagaje.

Barbatul agresat de „maicuta” mai tanara nu a dorit sa faca plangere penala.

Video: youtube.com/videonlinevrn