Vaslui | Două anexe gospodărești au ars în urma unui incendiu. Viața unui pompier, la un pas de a fi pusă în pericol din cauza unei improvizații electrice

incendiu Vaslui

Un incendiu puternic a avut loc noapte trecută la două anexe ale unei case din municipiul Vaslui. Pompierii au intervenit la fața locului cu trei autospeciale de stingere. Nu s-au înregistrat victime.

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la două anexe gospodărești și exista pericolul de extindere la alte trei locuințe și tot atâtea anexe (distanțele dintre locuințe și anexe nu erau mai mari de 1,5 metri). Pompierii militari au acționat pe două sectoare de intervenție, incendiul fiind lichidat după aproximativ o oră și jumătate. În timpul intervenției, pompierii militari au scos din flăcări două butelii încărcate cu GPL, una dintre acestea fiind cât pe ce să explodeze. Viața unui pompier a fost la un pas de a fi pusă în pericol din cauza unei improvizații electrice la casa afectată de incendiu”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

În urma incendiului, au ars cele două anexe și bunurile depozitate în interior. Trei case și alte trei anexe gospodărești au fost salvate.

Potrivit ISU Vaslui, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al unui coș insuficient izolat termic față de materialele combustibile din apropiere.